HEIPS!

Mie oon ihan lähellä täysi-ikäisyyttä, nimittäin huomenna kapsahtaa 18 vuotta ikää (!) ja siitä alkaa itsenäistyminen kohti isoo maailmaa. ;)

Opiskelen siis Pohjois-Karjalassa audiovisuaalista viestintää kuva ja ääni -linjalla Outokummussa. Asustan äidin ja siskon kanssa, ja muuttotouhut on kovaa kyytiä menossa, lauantaina pitäisi asua jo uudessa asunnossa. Minä pääsen omaan asuntoon vasta huhtikuussa. Myös töitä tulee tehtyä opiskelujen ohessa.

Menneisyydessä asioita joita kadun, niin kun varmasti monilla muillakin on.. CU- (Colitis Ulcerosa-)diagnoosi kesäkuulta 2011 ja nyt lääkkeitten voimalla eteenpäin. Tästäkin aiheesta varmaan kirjottelen.

Isän menetys lokakuu 2009, oli pitkäaikaissairas, monta kertaa isän kanssa törmäyskurssilla. Rakastin silti, ja rakastan edelleen. Ikävä ei katoa koskaan. " Ja rakkaus ei katoa, se muuttaa muotoaan." Suunnitellut tatuoinnin ottamista isän muistolle. Yli 2 vuoden jälkeen, yhä arka asia. Nytkin kyyneleet valuu.

 

Luonteeltani oon herkkä mutta temperamenttinen, yltiöpäinen romantikko joka haluaa uskoa elokuva-tyyppisiin rakkaustarinoihin. :)

Uskaltakaa lukea, uskaltakaa kommentoida. 

With all my love <3

-Nispe